Soms zijn er zaken die je voor je uit blijft schuiven. Je hebt een deadline in je hoofd en je zoekt excuses om vooral te wachten tot dat uiterste moment dat er geen weg terug meer is. Gisteren waren er diverse signalen die ik niet aan mij voorbij kon laten gaan vandaar dit schrijven.

In januari deed ik mijn eerste mail de deur uit waarin ik een producent vroeg of één van zijn producten veganistisch was. Voor een recept dat ik schreef wilde ik zeker weten dat dat het geval was. Gisteren ontving ik een reactie met daarin de bevestiging dat de betreffende rode pesto inderdaad veganistisch is. Eindelijk kon ik een recept, die al een tijdje op de plank lag, gereed maken voor publicatie zodat iedereen die dat zou willen het gerecht kan gaan maken.

Daarnaast publiceerde mijn favoriete online platform voor journalistiek dit artikel waarin de schrijver vertelde dat hij in één klap vegetariër was geworden na het lezen van een column. Het was een verhelderend stuk die mij nieuwe inzichten gaf.

Als klap op de vuurpijl had supermarkt keten Lidl sinds gisteren Mexicaanse en veggie producten in de aanbieding wat voor mij zoiets betekende als hamsteren.

20170216_145609.jpg

Ik besefte mij dat het een geschikte dag zou zijn om wereldkundig te maken dat het internet een site rijker is. En daarom…..met gepaste trots…..wil ik jullie graag kennis laten maken met plantaardige papa. Lekker afgezaagd dat wel, maar what’s in a name?

Vanaf vandaag vind je hier wekelijks een nieuw recept of een verhaal over wat mij bezighoudt in een gemiddelde week met als thema het plantaardige dieet en alles daar omheen.

Gepost door:remko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s