Afgelopen weekend vond in Meerhout, België Groezrock plaats. Het grootste punk en hardcore festival van de Benelux. Ik kom er graag vanwege de enorm goede sfeer en goede live muziek. Duizenden liefhebbers van punkrock, hardcore, ska en aanverwante genres uit tientallen landen zorgen daar voor. Samen met de vele optredens van bands die ik heel goed vind en waar ik zeer blij van word wanneer ik ze live kan zien spelen.

Op zo’n festival wordt over het algemeen het een en ander gedronken. Door de een iets meer dan de ander. Goed eten op een festival is mede belangrijk om eventuele dakschade in de ochtend te voorkomen. In het verleden at ik vooral vet. Denk dan aan het traditionele festival junkfood met af en toe een uitstapje naar een noedels- of pastagerecht.

Toen ik twee jaar terug, toen nog als vegetariër, een soortgelijk festival als Groezrock bezocht was ik benieuwd naar de  vegetarische opties en maakte ik kennis met het voortreffelijke eten van ‘Just like your mom‘.

Just like your mom is een onafhankelijk bedrijf dat gelooft in een DIY (do it yourself) mentaliteit. Het regelt onder andere de vegan catering voor artiesten tijdens hun tour, bezoekers op events en wellicht jouw volgende feestje. Ze zijn daarnaast maatschappelijk betrokken wat je terugziet in hun deals op bijvoorbeeld Groezrock waar je lid kon worden van Bite Back in ruil voor een gratis Mom Chili Burger. Of een gratis lekkernij van hun patisserie wanneer je een shirt kocht van Peta.

Ze zijn vrij succesvol en ik begrijp waarom. Het eten is namelijk enorm goed, betaalbaar en volgens hun eigen claim nog gezond ook. Twee jaar geleden was ik na een hap gelijk verliefd op hun kebab en ook hun burgers zijn te lekker.

Ook tijdens Groezrock heb ik mij tegoed gedaan aan de kebabs, chili burgers, crispy burgers en pulled pork al was ik van de laatste niet helemaal overtuigd. Vies was hij zeker niet, maar het zal bij mij geen favoriet worden. En aan de rijen mensen te zien die er zo nu en dan stonden heeft Just Like Your Mom de harten veroverd van vele festivalgangers.

Mocht je nog niet eerder kennis hebben gemaakt met de keuken van Just Like Your Mom ga dat dan zeker doen. Ze staan dit jaar nog op diverse evenementen. Wellicht ben jij daar ook en voor je het weet sta je weer in de rij om nog even wat lekkers te halen, want zoals ze zelf zeggen: ze zorgen goed voor je. Net als je moeder.

Gepost door:remko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s