Vorig jaar waren Han en ik 10 jaar getrouwd en wilden we ergens gaan eten met de kinderen om dat te vieren. Tja…Waar ga je even iets plantaardigs eten met de kinderen?We zochten iets laagdrempeligs, maar ook iets romantischer dan een veggieburger eten bij de Mac. Een collega van Hanneke vertelde dat strandtent Elements Beach in ‘s-Gravenzande in ieder geval vegetarische gerechten serveerde.

Elements Beach heette in een verleden Sol en is altijd een prima plek geweest om heerlijk te relaxen en zo nu en dan eens te feesten. De locatie zou je best afgelegen kunnen noemen, want het ligt op 2,5km lopen vanaf het populaire strand van Hoek van Holland. Maar slag Vlugtenburg, waar Elements Beach ligt, is een mooi strand net uit de drukte. Voor ons is het een kwartiertje met de fiets dus we beschouwen onszelf als bofkonten zeker toen we de menukaart zagen.

Zoals gezegd waren we al bekend met Elements dus dat je daar super kunt chillen met mooi weer wisten we maar al te goed, maar dat je daarnaast ook nog eens heerlijk kunt eten (ook als niet-vegan) was een extra bonus en dat min of meer om de hoek! En in ‘s-Gravenzande waar de meeste eetgelegenheden helaas nog steeds niet verder komen dan een doorsnee kaart met de standaard (vlees- en vis) gerechten is dat heel wat.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zo vaak eten we niet buiten de deur. Nooit gedaan ook. Maar als we uit eten willen dan het liefst met schitterend weer, want dan kunnen we op de fiets naar het strand en eten bij één van de gezelligste en relaxte strandtenten van Nederland. En de kinderen hoeven niet stil aan een tafel te zitten, maar kunnen lekker ravotten op het strand.

Dit is het einde van dit SPAM bericht. Tot de volgende keer.

Gepost door:remko

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s